diumenge, 13 d’octubre del 2013

HISTORIAL DEL GRUP DE TEATRE




HISTORIAL DEL GRUP DE TEATRE
EL MOLINET



El grup naix a l’any 1979. Fins l’any 2002, en què es crea l’associació, les representacions es centren en els sainets valencians. A partir d’eixe moment l’activitat del grup consisteix en la representació d’obres de teatre (Ací no paga ni Déu, Tres barrets de copa, El malalt imaginari o Romeo i Julieta), animacions infantils de carrer i representacions de monòlegs.

Amb El malalt imaginari, el grup ha obtés els següents guardons:

  • a l’any 2006 el Premi a la millor utilització de la llengua, a la III Mostra de teatre en valencià “Liborio Ferrer” de Gandia

  • a l’any 2007, el Premi del jurat i del públic a la millor obra, premi al millor actor principal i premi al millor actor i actriu de repartiment, al Cinqué Concurs de Teatre de Comèdia Amateur, Ciutat de Cullera.

  • A l’any 2008, Premi del jurat a la millor obra, Premi del públic a la millor obra, Premi a la millor direcció, Premi a l’actor principal, al XXVI Concurs de Teatre Amateur Vila de Mislata

  • A l’any 2009, Premi del jurat a la millor obra, Primer Premi a la millor direcció, Primer Premi a l’actor principal, Segon Premi a l’actriu principal i Primer Premi a l’actriu secundària, al XXI Concurs de Grups Amateurs de Teatre “Ciutat de Tàrrega” (Lleida)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada